Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 26-05-2016 18:55:11
Geldzaken & Recht

Bewindvoering en vakantiegeld.

Hallo eenhoorn50 ,

bij beschermingsbewind dan mag de beschermingsbewindvoerder je vakantiegeld inhouden. de beschermingsbewindvoerder is er voor om je “vermogen” te beheren. met andere woorden zorgt deze voor je huishoudboekje. als hij/zij het nodig vindt om je vakantiegeld in te zetten om bepaalde rekeningen te betalen of reserveringen te doen dan mag dat.

nu is net op zich wel gebruikelijk dat je iets van vakantiegeld ontvangt als stimulans of om leuke dingen van te doen maar je kunt niet zeggen dat je er recht op hebt. het hangt allemaal een beetje van de situatie af. stel dat er een rekening openstaat van je huur, dan is het logisch dat je bewindvoerder ervoor kiest om dat te betalen in plaats van vakantiegeld over te maken.

bron : hotforum.nl