Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 26-05-2016 20:29:35
Winkels & Webshops

Kan ik echt niet anders dan betalen aan bos incasso inzake fiber?

Nee, ik heb geen andere ervaring, maar staat er op zo'n pakket geen gewicht? dan zou het daar nog aan na te gaan zijn. maar wat beweren zij dan niet ontvangen te hebben? en net wat u zegt, het valt nauwelijks te bewijzen, maar ook niet van hun kant.

nog afgezien daaarvan kan dat incassobureau helemaal nergens beslag op leggen. dat kan alleen een deurwaarder na een vonnis.

en die civiele procedure wint uw moeder op haar slofjes. en fiber gaat die ook helemaal niet beginnen. over welk bedrag gaat het?

als het mijn moeder was, zou ik adviseren helemaal niets te betalen. ik zou nog één keer een mail naar dat incassobureau sturen met de mededeling dat alles geretourneerd is, dat ik dus niets meer verschuldigd ben, dat ik dus ook niets ga betalen en dat ik met vertrouwen de rechtsgang tegemoet zie.

niet gaan bellen, en adviseer uw moeder ze ook niet meer te woord te staan als ze haar bellen.

en dan klaar met die club.