Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Me
Medivus Den Haag - 27-05-2016 16:55:06
Geldzaken & Recht

Medivus

Geachte redactie van vara's kassa,
ik heb jullie twee dagen geleden een keurige mail gezonden omtrent het bovenstaande bericht van 'kukelekuu' en de moedwillige laster die hij/zij hier over medivus heeft geplaatst. ik heb jullie netjes uitgelegd dat e.e.a. kant nog wal raakt en heb er informatie bij gezet zodat jullie e.e.a. zelf onafhankelijk konden gaan checken. tot op heden helaas géén enkele reactie van jullie. zojuist heb ik telefonisch contact gezocht met jullie en mij is via het centrale nummer te kennen gegeven dat jullie telefonisch niet te bereiken zijn; enkel via de mail. maar goed, jullie geven zelf al aan dat jullie dergelijke (overige) mails ter kennisgeving aannemen en er niet op wensen te reageren. jullie keuze - verstoppertje spelen - hoe betreurenswaardig ook. 

voor de goede orde: jullie hebben rekening te houden met een wettelijk kader en zijn verantwoordelijk wat er op jullie fora / website zoal gepubliceerd wordt. 
jullie hebben de wettelijke plicht om zorgvuldig te kijken naar hetgeen men hier zoal aan informatie plaatst. en al helemaal indien er nogal zware beschuldigingen worden geplaatst. beschuldigingen waarvan jullie genoegzaam kunnen aannemen dat het zeer schadelijke uitlatingen zijn. jullie handelen klaarblijkelijk niet in lijn met jullie wettelijke plichten. vandaar dat ik jullie nu formeel aansprakelijk stel. laster, met geen ander doel om iemands goede reputatie in het openbaar te beschadigen, is in ons land een strafbaar feit. u als forumbeheerder dient zoiets te weten en u heeft de wettelijke plicht accuraat te reageren indien dat via jullie forum aan de orde is. jullie blijven helaas in gebreke en dat siert jullie niet.

medivus zal zich nu gaan wenden tot de directie van de vara.