Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elzasser - 29-05-2016 21:16:49
Huishouden & Energie

Wie is er eindverantwoordelijk voor de energiekosten?

Dag tom,

vraag 1: jij bent degene die energie verbruikt, dus jij zal dat linksom of rechtsom moeten betalen. lijkt me toch niet zo moeilijk? de gang van zaken vind ik overigens wel heel wonderlijk. staat er iets in je huurcontract over de levering van energie? zat dat bij de servicekosten in of iets dergelijks?

vraag 2: je kunt hiertegen geen bezwaar maken. wat je wel kunt doen is vragen waarom de wbv jouw contract heeft opgezegd en je iets anders door de strot heeft geduwd.

vraag 3: je kunt proberen of je het in termijnen kunt betalen. 2400 euro voor bijna drie jaar energie is niet extreem veel. dus ik denk dat dit bedrag wel klopt.

maar ik vraag me toch af wat je in die drie jaar betaald hebt en aan wie. als je niks betaald hebt aan energie, zijn er dan geen alarmbellen gaan rinkelen? en waarom komen ze pas eind 2015 naar je toe om dat geld terug te halen? waarom is er niet meteen een maandbedrag afgesproken?