Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 30-05-2016 13:31:21
Geldzaken & Recht

Mag de regering zomaar beslissen dat ons asbest dak verwijdert moet worden

Drie in één.....

alle bewoners met dezelfde problemen gaan bundelen en er een uitschrijving van maken. de offertes zullen vèr onder uw individuele offerte liggen. u heeft nog de tijd om dit goed voor te bereiden met de buurtbewoners.

daarnaast komen er beslist ook verplichte energie-voorschriften m.b.t. het isoleren van woningen, die op dezelfde manier door de overheid zullen worden doorgedrukt. mijn idee, om de sanering in één klap door te voeren en uw energieverbruik op korte termijn te reduceren, terwijl de verkoopwaarde gaat stijgen........toch? neem, indien zinvol tevens het plaatsen van zonnepanelen in het totale plan als derde mogelijkheid nog mee, want er zijn dakpannen die al voorzien zijn van het opnemen van zonne-energie.