Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 30-05-2016 14:51:51
Garantie & Verzekeringen

Inboedel verzekering

Een inboedelverzekering is een risicoverzekering en gelukkig niet verplicht. als u het kunt lijden, en ook niet erg vindt, dat bij een calamiteit u geen cent krijgt en zelf een nieuwe inboedel moet aanschaffen, kunt u rustig verder zonder zo'n verzekering.

een glasverzekering is vaak als u dubbel glas hebt en niet in een flat woont overbodig. maar ook daar geldt, gaat er toch een ruit stuk, moet u zelf dokken.

een avp, wa is voor gemotoriseerd vervoer, vind ik van een andere orde. u kunt aansprakelijk gesteld worden voor grote schadebedragen. en kunt u die dan ophoesten? maar ik ken uw persoonlijke omstandigheden niet.

ik zie de verkooptactiek niet zo. heel veel mensen hebben geen achterdeurtje en zijn ook niet in staat om dat te vormen, dan maar verzekeren.