Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 30-05-2016 16:24:00
Garantie & Verzekeringen

Inboedel verzekering

Het is altijd verstandig van tijd tot tijd de lopende verzekeringen te bekijken. over het algemeen zijn nederlanders oververzekerd en soms voor sommige zaken ook dubbel verzekerd. 

maar ja, een glasverzekering afsluiten, terwijl daarvoor al in de servicekosten betaald wordt? dat is gewoon dom.

men kan de dekking van een reisverzekering niet vergelijken met een zorgverzekering. als men naar het buitenland op vakantie gaat, is het haast altijd aanbevelenswaardig een reisverzekering te hebben, naast de verplichte zorgverzekering. het is haast onvermijdelijk dat er een stukje overlap is, maar bij voorbeeld bij een overlijden in het buitenland, betaalt de zorgverzekering niets aan het overbrengen van de overledene. zij betalen ook niets voor het bezoeken van familie bij bijvoorbeeld de opname in een buitenlands ziekenhuis.

en die avp dekt heel wat meer dan het bij iemand iets stuk maken.

inboedelverzekeringen baseren tegenwoordig vaak de premie op het aantal kamers, het aantal verzekerden en de leeftijd van de verzekerden. maar natuurlijk ook op postcode enzovoort.