Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 30-05-2016 16:44:48
Winkels & Webshops

Is www.kappers-scharen.nl betrouwbaar

Op zich is er weinig aan te merken op die website. wel een aandachtspunt m.b.t. de aankoop van scharen.

in de voorwaarden staat: "zoals u weet zijn scharen erg kwetsbaar. indien u een schaar retour wilt sturen dient u dit direct na ontvangst te melden bij de klantenservice; 0031 ***********, wij gaan dan beoordelen of u de schaar nog kunt terugsturen. bij terugkomst bij ons wordt de schaar beoordeeld door een expert. het oordeel van deze bepaalt of u het betaalde bedrag retour ontvangt. wij hanteren deze strenge regels omdat de fabrikant/leverancier dit ook aan ons oplegt. scharen zijn kwetsbaar bij onoordeelkundig gebruik, maar ook door te laten vallen."

deze regel is niet anders dan de normale regels van retourrecht. u mag de retour te sturen artikelen niet beschadigen.... enz.
u mag die schaar dus ook 14 dagen lang bekijken, niet gebruiken. dus dat 'direct na ontvangst' is een beperking van uw recht, en dat is verboden.

mocht u een schaar retour willen sturen, maar dan macro-opnames van de gehele schaar, d.w.z. opnames van zo dichtbij als mogelijk is.