Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 30-05-2016 19:22:29
Geldzaken & Recht

Mag de regering zomaar beslissen dat ons asbest dak verwijdert moet worden

het ergste van alles is dat er tot 1994 door bedrijven nog gebruik gemaakt mocht als er geen andere mogellijkheid was  en dat er zelfs nog huizen zijn gebouwd waar in astbest gebruikt werdt en de mensen die nu in die huizen zijn komen wonen dit mogen gaan verwijderen alleen als het op een dak legt dan moet het door een gespecialiceerde bedrijf gedaan worden.


en de kosten? ja die zijn wel voor een heel groot deel voor de burger.


maar helaas hoeft een makelaar niet te weten dat er asbest in een woning zit maar wel wordt er meestal wel voor gewaarschuwd en dan had u zelf bij de gemeente moeten gaan informeren of het in de woning aanwezig is.


echter vraag ik me wel af in welke buurt u van lelystad woond.


zelf heb ik 3 jaar in de oostzeestraat in de waterwijk gewoond maar dat was een woning uit 1980 en daar zat gelukig geen astbest in.