Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerry1969
Gerry1969 - 31-05-2016 11:25:49
Winkels & Webshops

Webwinkel alladidasstore

Als je hier de voorwaarden leest moeten toch echt alle alarmbellen gaan rinkelen. gewoon een chinese site net imitatie zooi, vertaald door google. 

verzenden

   zodra wij uw betaling ontvangen, zullen wij wereldwijd binnen 1-2 werkdagen voor de levering van uw goederen, vastgesteld door dhl, uw verzendadres de vracht wordt verwacht in 5-7 werkdagen naar links komen. 

annuleren 

   als u uw bestelling wilt annuleren, moet u onmiddellijk contact met ons op. de meeste bestellingen worden verzonden binnen 1-3 dagen na de bestelling. verzending bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. annulering verzoeken na de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid. 

restitutie 

   goederen worden alleen geaccepteerd voor een terugbetaling als ze nog niet gedragen, beschadigd of gewijzigd worden. als om welke reden u de grootte, de kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "in tegenstelling tot", de verzendkosten van het geheel zijn prijs product zal worden afgetrokken. 

return 

   indien binnen 7 dagen na ontvangst van uw goederen die u wenst te retourneren voor een terugbetaling, neem dan contact met ons op via live chat of e-mail. goederen worden alleen geaccepteerd voor een terugkeer als ze niet zijn versleten, beschadigd of gewijzigd. 

   als u vragen heeft van deze verzenden & retouren beleid, gelieve ons te contacteren.

hoeveel meer heb je nodig als bewijs dat dit niet klopt 
diewilik