Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
kortak - 09-06-2016 15:39:45
Geldzaken & Recht

Wij melden ons ook aan betreffende de zaak interbank. steef van doorn

ik ook word door interbank genaaid en heb daar niet om gevraagd.ik heb in 1994 bij de cmv bank een krediet afgesloten van 30.000 (gulden) tegen een rente van 7,4%. deze bank is overgenomen door een andere bank waar ik niet om vroeg en daarna nog een keer overgenomen.inmiddels zit mijn lening bij de interbank waar ik nooit voor gekozen heb en vanaf 2003 vragen ze al 14%. ze hebben in 9 jaar en steeds na overname de rente enorm verhoogd
zijn gewoon aasgieren. ik had een goede baan. in 2010 ben ik ongevraagd werkeloos geworden (bedrijf is failliet nu door de crisis) en na ww ben ik in de bijstand beland.interbank verzocht iets aan de rente te doen want ik los bijna niks af. ze gingen nog net niet hard lachen. rente staat nog steeds 14%. ik kan de maandelijkse aflossing net opbrengen door helemaal niks te doen meer maar ik los bijna niks af.

edit: ze gingen trouwens wel hard lachen...en waren onbeschoft..maar goed