Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 09-06-2016 18:03:33
Geldzaken & Recht

Wij melden ons ook aan betreffende de zaak interbank. steef van doorn

@kortak

dus u sluit in 1994 een lening af voor 30.000 gulden. waarvoor eigenlijk? moest u een levensreddende operatie ondergaan die niet vergoed werd?

en toen  betaalde u slechts 7.4% rente en blijkbaar loste u toen ook al niet af. want pas 9 jaar later gingen ze 14% vragen. blijkbaar was u toen al helemaal niet kredietwaardig meer, zodat u niet kon overstappen. hoewel u schrijft tot 2010 een goede baan gehad te hebben. dus u hebt blijkbaar uw goede salaris aan andere zaken uit gegeven. 

@philip36

dat ze stom geweest zijn, willen ze anders helemaal niet erkennen. ze leggen allemaal de schuld bij anderen. ik heb nog van geen een klager een goede reden gehoord om zoveel geld te lenen.