Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 10-06-2016 11:22:35
Garantie & Verzekeringen

Uitvaartverzekering bij scheiding

Op begrafenispolissen staat normaal gesproken bij de begunstiging geen naam vermeld en als de verzekeringnemer een andere is dan de verzekerde, wordt bij overlijden van de verzekerde als eerste uitgekeerd aan de verzekeringnemmer. maar een naturaverzekering keert niets uit.

uiteraard wordt nooit uitgekeerd aan de verzekerde.

maar die twee volgende polissen zijn naturaverzekeringen, zegt u, dus daar verzorgt yarden de uitvaart voor. 

bij eerste polis die u had, wat eerst een naturaverzekering was, bent u al beduveld door yarden, dat die omgezet is in een sommenverzekering. maar om daar nu nog kosten voor een rechtzaak te gaan maken?

afgezien van dat alles, wat kan het u verder schelen? er zijn, zegt u, naturaverzekeringen, dus als u komt te overlijden wordt uw uitvaart verzorgd. zorg dat u de gegevens van die verzekering hebt, zodat uw nabestaande tzt weten waar ze moeten aankloppen.