Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 12-06-2016 14:41:40
Geldzaken & Recht

Bkr wurggreep

@fleacollar,

"dus doe er wat aan ..........."

als u hier nu eens een begin mee maakt en bv. een stichting in het leven roept die de belangen van de onterecht geregistreerden bij het bkr gaat behartigen.
overigens, die bkr notering komt voor u toch niet als een donderslag bij heldere hemel tevoorschijn, u weet net zo goed als ieder ander dat het niet (kunnen) nakomen van financiële verplichtingen consequenties met zich meebrengt en deze notering is daar één van.
denkelijk bent u v.w.b. de maandelijks kostenvermindering uitgegaan van uw huidige maandelijkse huur en de netto maandelijkse hypotheeklasten, maar daarmee bent u er nog lang niet. de bijkomende kosten voor een woningeigenaar kunnen die € 200,00 p.mnd wel eens overtreffen. in voorgaande reacties kunt u lezen waarover het o.a. gaat.