Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 12-06-2016 23:58:05
Winkels & Webshops

Bioscoopbon albert heijn

Het staat toch duidelijk in de vraag? gertjac vroeg naar een bioscoopbon van 20 euro, die was er niet maar wel een van 15 euro.  hetl lijkt me redelijk absurd om dan eerst de voorwaarden te gaan lezen, omdat er misschien wel popcorn en een frisdrank bij zou kunnen horen.

ik zie overigens dat ah een handje heeft naar goochelen met bioscoopbonnen. hier een klacht van iemand die een bioskoopbon kocht en dan blijkt die alleen in bepaalde steden geldig. dat is toch absurd!

heb bij ah didam 2 bioscoopbonnen gekocht voor mijn kleinkinderen.
hierop staat, voor pathe en anderen.
bij thuiskomst op bioscoopcadeau.nl gecontroleerd, blijkt dat deze alleen in arnhem, zutphen en ede als dichtstbijzijnde bioscopen geldig is. dus niet in zevenaar (5 km)
dit is niet de bedoeling en te ver voor mijn kleinkinderen
geprobeerd om deze om te ruilen maar kreeg als antwoord, kan niet want reeds geactiveerd. ook de manager was niet gevoelig voor mijn situatie.
ik vindt dat de info op de bon onvoldoende is waardoor ik misleid ben en pas bij thuiskomst erachter kon komen dat deze ongeschikt was.

klik http://www.klachtenkompas.nl/albert-heijn/bioscoopbon-niet-geschikt" target="_blank">hier