Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marjolein van drunen - 13-06-2016 20:43:52
Geldzaken & Recht

Bkr wurggreep

Wat een misselijke reacties allemaal. waarschijnlijk van mensen met een leuk inkomen en die nooit in de problemen gekomen zijn, ook niet buiten hun schuld om. denk daar eens over na. ontslag vanwege faillisement van een bedrijf bijvoorbeeld. dat is er maar 1 maar er zijn honderden redes waardoor iemand in de problemen komt. een persoon bedenkt niet vandaag, goh laat ik nou eens niks meer betalen en dan lekker de schuldhulp in, ff 3 jaar rustig aan en dan gaan we weer verder. ik vind dit erg kortzichtig van jullie om zo te reageren. ik vind het heel triest dat de bkr notering nog 5 jaar blijft bestaan. mensen in de schuldhulp verlening hebben het echt heel zwaar en komen ook niet zomaar in de schuldhulp verlening, daar gaat helaas een lang moeizaam proces aan vooraf met alle verdere gevolgen van dien. het is een paar jaar op een houtje bijten, doe het ze maar eens na. en bedenk, dit kan een ieder van ons gebeuren.
wat de bkr betrefd ik ben voor dat de notering na aflossen van de schulden binnen een maand hoort te verdwijnen. men heeft er hard genoeg voor geknokt om van de schuld af te komen en verdient gewoon een nieuwe kans. en ja ik weet waar ik het over heb ik werk bij de schuldhulp verlening.