Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Kosten transparant ervaringen

Ik heb ook adviseur van kostentransparant aan de deur gekregen. konden overstappen met grote kortingen naar essent zakelijk. dat het bedrijf van mijn zoon niet meer op mijn adres stond was niet belangrijk. ook mijn buurvrouw kom mee doen.
nu hebben wij wel iets getekend maar gevraagd om een offerte. deze hebben wij niet gehad. ook vroeg mijn buurvrouw ofdat zij zeker dalen van essent particulier zou behouden. geen probleem volgens kostentransparant.
nu heeft mijn zoon bezwaar gemaakt bij kosten transparant. hij heeft geen toestemming gegeven voor deze energiecontracten en wil dat het ontbonden word. wij inmiddels ook omdat het een rommeltje is. kostentransparant houdt iedereen aan het lijntje. volgens de rechtsbijstand mag een particulier zonder toestemming van het bedrijf niet zomaar een zakelijk contract afsluiten. en ik las bij een van de andere gedupeerde dat essent van een zakelijke rekening moet incaseren. maar die hebben wij helemaal niet.
heb essent al gemaild en gebeld maar deze sturen ons terug naar kosten transparant.
wat is de juiste stap of manier om nou eens eindelijk duidelijkheid te krijgen.