Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 13-07-2016 12:14:50
Garantie & Verzekeringen

Asr verzekering beoordeeld verkeerd schade

Hallo annemieke , 

kijk eens wat er in de polisvoorwaarden staat betreft schade , bij voorwaarden bromfiets casco all risk staat :

art 6.2  vindt u het vastgestelde schadebedrag te laag? dan mag u in overleg met onze deskundige zelf een tweede deskundige kiezen. als deze twee deskundigen het niet eens worden over het schadebedrag, benoemen zij samen een derde deskundige. die stelt de omvang van de schade voor u en voor ons bindend vast. 

art 7.1 tot wanneer kunt u op onze beslissing reageren?  zodra wij uw verzoek om schadevergoeding beoordeeld hebben, krijgt u of uw gemachtigde van ons een mededeling met daarin ons definitieve standpunt. dat kan zijn: - wij delen u de vastgestelde schadevergoeding mee; - wij wijzen uw verzoek om schadevergoeding af.

art 7.2 bent u het niet eens met ons definitieve standpunt over de schadevergoeding, dan kunt u ons dat binnen 6 maanden laten weten. de 6 maanden gaan in op de dag dat u of uw gemachtigde onze mededeling heeft ontvangen. na die termijn kunt u niet meer op ons standpunt terugkomen.

dien een klacht in ./ of neem contact op met het juridisch loket in uw gemeente klik op de rode regel en scroll naar beneden .

https://www.juridischloket.nl/over-het-juridisch-loket/contact" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/over-het-juridisch-loket/contact