Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 19-07-2016 20:46:32
Winkels & Webshops

Incasso bol.com en accountor

@george159
hoe kunt u nu een andere mening over de feiten hebben?
hebt u onder uw naam besteld? en bent u dus een overeenkomst aangegaan met bol.com? of heeft u voor uw buurman een account op zijn naam gemaakt.
als u onder uw eigen naam besteld hebt, dan heeft bol.com niet eens een titel (rechtsgrond) om iets af te dwingen van uw buurman. en kan bol.com niets anders dan het geld bij u halen. bol.com zit niet fout. uw buurman wel, die had moeten betalen. maar u bent degene die achter het geld van uw buurman aan moet. u bent namelijk met hem overeengekomen dat u iets bestelt en dat hij betaalt. bol.com staat daar volledig buiten.
dat u dat raar vindt, of stom, of belachelijk, is niet zo relevant. de wetgeving gaat -gelukkig- uit van de feiten. en niet wat iemand er nu persoonlijk zo eventjes van vindt.