Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

merryweather
merryweather - 20-07-2016 13:29:11
Geldzaken & Recht

Offerte keuken annuleren.

Er valt niets te annuleren als u niet de fysieke offerte heeft ondertekend! en het schijnt moeilijk te zijn hier om de vraag te beantwoorden zonder allerlei niet ter zake doende vragen te stellen..jammer weer!.een offerte is een offerte en niet meer dan dat. stel u laat bij 3 verschillende keukenboeren offertes maken.en dan steeds voor een keuken met de  apparatuur die u wenst en materiaal keuze en u laat ze emailen....... dan zou u du aan drie keukens vast zitten..tuurlijk niet!!

dat u de offerte per mail krijgt heeft meestal te maken met het feit dat de verkoper niet onmiddelijk een berekening kan maken omdat bv u iets wil wat net niet standaard is en na gevraagd moet worden bij de leverancier die bv in een weekend of op koopavond niet te bereiken is. let wel ,dit is een voorbeeld wat ik noem.over het algemeen maken ze de offerte ter plekke en neemt u hem ongetekend mee naar huis als u nog na wil denken.u tekent als u volledig akkoord bent en pas dan zit u aan de keuken vast in die zin dat wanneer u toch later annuleert ( ja ,dat kan ook nog )er behoorlijke kosten aan verbonden zitten. een emailadres /telefoonnummer of weet ik veel is geen getekende offerte.laat u niets wijs maken en wees duidelijk in uw mail. desnoods laat u iemand die het goed kan verwoorden dit voor u doen als  u het zelf niet ziet zitten...