Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Be
Ben 1250 - 21-07-2016 13:35:30
Huishouden & Energie

Huur huis


wees blij dat hij het nu midden in de zomer opgeeft dan geeft jullie alle tijd om wat te regelen.
als de verhuurder niets wil kun je overwegen om zelf een oplossing te zoeken.
allereerst niet meer te repareren is een rekbaar begrip.
bijna alles is weer te repareren maar of dat altijd verstandig is??


daarom vraag om te beginnen een second opinion bij een andere vakman en kijk of die ook tot de zelfde conclusie komt of dat die het zo maar weer kan fixen. je weet maar nooit.


en als het echt einde oefening is dan heb je nog altijd de keuze tussen een nieuwe of gebruikte.


en die laatste hoeft echt niet zo veel te kosten. als je eens even wat advertentiesites afstruint zoals marktplaats, speurders of tweedehands.nl. je kunt ook zelf een advertentie plaatsen waarin je er eentje vraagt.


en kijk en vraag eens even bij wat kringloopwinkels in de buurt. ook installateurs hebben soms nog wel goed gebruikt staan maar zijn dan vaak wel het duurst


met een beetje geluk zit je er a.s. winter weer lekker warmpjes bij.


en bedenk dat die van u ook al jaren lang tweedehands was. en je hoeft vandaag de dag je spullen echt niet meer bij of via de vakman te kopen. dat mag je best zelf ergens anders doen. als je hem het werk + event wat klein materiaal voor het aansluiten betaald dan moet hij daarmee tevreden zijn en netjes zijn werk doen. en wie weet zit er wel ergens een “handige harry” in de buurt die het voor een kopje koffie en een paar tientjes heel netjes in orde maakt. succes.