Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kloske
kloske - 21-07-2016 15:08:12
Geldzaken & Recht

Offerte keuken annuleren.

Jaren geleden gingen wij ook voor een nieuwe keuken. bij de 1e of 2e zaak wilde de verkoper persé een offerte maken, terwijl wij zeiden dat we pas aan t rondkijken waren dus dat zou nog niet nodig zijn. verkoper bleef echter aandringen, dus ach, maak er maar een dan. budget doorgegeven. komt ie met een offerte die fl8000,- hoger uitviel dan wij aangegeven hadden, zei hij er nog bij dat de werkelijke prijs lager zou uitvallen als we bestelden. maar hij wilde niet zeggen hoevéél lager. ja dág. toen wij te kennen gaven niet met die offerte in zee te willen gaan was ie ook nog stomverbaasd en boos, want 'dan had hij al dat werk voor niks gedaan'..... ?
zijn fijn naar een andere gegaan en kregen diezelfde keuken in de eerste plaats veel goedkoper, én ook nog met meer apparatuur erin dan de andere. een offerte is geen opdracht, dus nee, daar kan hij je nooit aan houden naar mijn mening.