Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 22-07-2016 11:27:31
Geldzaken & Recht

Offerte keuken annuleren.

Al hoewel ik de praktijken van keukenboeren maar al te goed ken, moet ik wel zeggen, dat ik het op zn zachts gezegd 'een beetje dom' vind om een offerte te laten maken terwijl je budget kennelijk niet toereikend is. jongelui zijn tegenwoordig heel goed gebekt, dus wat is het probleem om te zeggen dat er geen offerte gemaakt hoeft te worden, omdat je slechts ter orrientatie komt? als je er dan al een laat maken, maak dan duidelijk dat je ook naar een ander gaat ter vergelijking.
je hebt kennelijk de indruk gewekt, dat als de prijs goed is, je de keuken wel wilt kopen. dat maakt dat je nu bang bent, dat je er aan vast zit. dat zit je niet, want je hebt niet getekend, maar het is altijd netjes om geen verwachting te wekken. zeker niet omdat je niet eens weet of je de keuken wel kunt betalen. je wilt zelf ook netjes behandeld worden. dus ook al hebben keukenboeren geen beste reputatie, jij hebt die wel en jij gaat het oplossen zoals het hoort. je belt of mailt naar de desbetreffende zaak waarin je meldt, dat ze geen offerte meer hoeven te maken, omdat je sowieso afziet van de keuken. eerst wachten tot de offerte klaar is, is ook niet de manier lijkt me.