Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 22-07-2016 12:15:18
Geldzaken & Recht

Premie van 22 naar 78 euro per maand

Als je weet dat inshared een onderdeel is van de grootste en dus machtigste zorgverzekeraar van nl dan moet je niet verwachten, dat die het zo goed met u voor heeft.
zij vinden het niet eerlijk dat de goeden onder de kwaden moeten leiden en inshared heeft er daarom voor gekozen om een jaarbeloning uit te keren aan de mensen die geen schade gemaakt hebben. alsof je daar iets aan kunt doen! het betekent gewoon dat ze niets op hebben met solidariteit. als het om zorg gaat, is dat toch ongeveer het uitgangspunt waarom we met zn allen een zorgstelsel hebben. reken maar dat als je toevallig wel iets gaat mankeren, ze zich bikkel, maar dan ook bikkelhard opstellen. ik kan het weten, want ik heb jarenlang op een patientenadministratie gewerkt van een groot ziekenhuis in de randstad. des te groter, des te meer macht. iets wat onze regering nooit, maar dan ook nooit had mogen toestaan.
denk er eens over na waarom achmea zoveel sub-bedrijfjes nodig heeft om klanten te werven... als ze straks alle concurentie hebben opgekocht, maken zij hier de dienst uit! waarvan akte. met de nederlandse 'het zal allemaal wel meevallen' mentaliteit stropen we nog eens goed op.