Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 22-07-2016 23:38:33
Winkels & Webshops

Goeie beddenwinkels

Kent u de beddenwinkels van morgana? naast verschillende proefopstellingen met meerdere matrassensoorten kunt u, en dat is uniek, een test doen waarbij een computer de lichaamsdruk meet in zowel de rug- als ook de zijligging. interessant, dat een computer uw gegevens opslaat en tijdens de test uw drukpunten voelbaar kan corrigeren. de test met de gemeten drukpunten krijgt u uitgeprint mee.

zodra u vaststelt, dat u en uw partner erg veel van elkaar afwijken qua gewicht en test is de belangrijkste beslissing al gemaakt namelijk géén tweepersoonsmatras nemen, maar twee verschillende matrassen. ter overbrugging bestaat er een element om de spleet tussen de twee matrassen zo goed als te elimineren. de belgen noemen dit een liefdesbrug.

aansluitend kunt u alsnog alle bodems en matrassentypen uitproberen en zèlfs na de koop een tijdlang nog het matras-binnenleven omruilen. ook de luxe van elektrisch beweegbare lattenbodems zijn nog een optie. maar er hangt dan wèl een morgana-prijskaartje aan :-(

misschien wilt u nog op de nieuwe test in de maak van de consumentenbond wachten? die zal zoals altijd aangeven dat er niet veel verschil is tussen de dure en de goedkope merken, maar nooit hoe fijn uzelf op een matras zult liggen. ik zou er héél veel aandacht aan besteden wanneer u een handicap of reumalijden heeft en zou dan als tip willen meegeven, dat tempur (dat schuim waarin je zo lekker zacht in kunt wegzakken), bij gewrichtsklachten niet erg handig is, omdat je je zonder pijn nauwelijks kunt omdraaien. daar is een matras waar je òp ligt handiger, óók voor buikslapers.

als alternatief zonder speciale lichamelijke problemen en voor een acceptabele prijs kunt u ook bij ikea langsgaan.