Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 23-07-2016 09:53:13
Geldzaken & Recht

Huisgenoot en gerechtsdeurwaarder

@ basl

wat een rare reactie? waarom zou ik dat "mooi" vinden? volgens mij begrijpt u het niet zo goed. als een deurwaarder beslag komt leggen, moet er een vonnis zijn van de rechtbank, behalve als het een belastingschuld is of zo. en die deurwaarder neemt helemaal niets mee.

de kantoren die u noemt verrichten ook andere werkzaamheden, maar uiteraard staat als afzender op de enveloppe ook hun werk als gerechtsdeurwaarder genoemd. zoals eerder gezegd een gerechtsdeurwaarder blijft geen brieven sturen, die komt met een vonnis aan de deur. 

neem ook eens contact op met uw huisbaas.

en een gerechtsdeurwaarder dreigt nergens mee, die voert taken uit. de enige die zich "zorgen" moet maken, is de onderhuurder van uw huisgenoot.