Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 25-07-2016 11:22:15
Winkels & Webshops

Verzendkosten

Blijkbaar moet je eerst moet je eerst het "modelformulier voor herroeping" retoursturen en krijg je daarna aanwijzingen voor het retoursturen van het produkt zelf. dat had ook via e-mail gekund. nogal omslachtig. u zult vast niet de enige zijn die dit overkomt.

http://www.huis-en-comfort.nl/l/3/voorwaarden.10345.0.html" target="_blank">http://www.huis-en-comfort.nl/l/3/voorwaarden.10345.0.html
artikel 8 – gevolgen herroepingsrecht
3.    onverminderd het bepaalde in lid 1 van dit artikel is walz niet verplicht de bijkomende kosten terug te betalen, indien de consument uitdrukkelijk voor een andere wijze dan de door walz aangeboden minst kostbare wijze van standaardlevering heeft gekozen.
4.    tenzij walz heeft aangeboden de op basis van de ontbonden overeenkomst geleverde producten zelf af te halen, zendt de consument onverwijld en in ieder geval binnen veertien (14) dagen na het uitbrengen van de in artikel 6 van deze algemene voorwaarden bedoelde verklaring de door hem ontvangen producten terug of overhandigt deze aan walz of aan een persoon die door walz is gemachtigd om de producten in ontvangst te nemen.
5.    walz neemt de kosten van de retourzending voor haar rekening, indien de consument gebruik maakt van zijn/haar herroepingsrecht.
7.    de consument is niet aansprakelijk noch enige kosten verschuldigd door de uitoefening van zijn recht van ontbinding, onverminderd het bepaalde in lid 3 en 6 van dit artikel.

wanneer u schrijft dat u de verzendkosten niet teruggekregen heeft en u bedoelt leveringskosten dan mag dat zoals zoekster1 uitlegt niet.