Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 26-07-2016 13:00:24
Huishouden & Energie

Schouderklopjes voor de deelnemers v&b

Persoonlijk vind ik dat die getallen helemaal verwijderd moeten worden. ze geven soms aanleiding tot laatdunkende opmerkingen, in de trant van: niets beters te doen? zoek een andere hobby, of zo. niet dat ik mij daar iets van aantrek. 

marita5 kon bij de aanpassing van de site niet meer inloggen met haar gebruikersnaam marita56 en heeft toen een nieuw account aangemaakt, zoekster had ongewild haar account opgeheven, als ik mij wel herinner, en kwam terug als zoekster1, beiden met verlies van de cijfers. mijn account was ook onbereikbaar, maar is later op mijn verzoek hersteld door de redactie. ook u hebt uw naam moeten wijzigen, nog niet naar uw cijfers gekeken.:-))

ik denk dat de redactie niet zo zeer uw bijdrage in het vizier had. en als tegenovergesteld aan zoet reageren, zou ik eerder zuur zetten. :-))

edit. zoals marita5 al veronderstelt, moet de reactie van de redactie wel het gevolg zijn van een klacht van uwjurist.

edit: maar als ik uw profiel lees, valt u er ook over dat sommige leden bijna dagelijks overal op reageren. ik vraag mij af, wat u daar tegen hebt.