Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 26-07-2016 14:05:43
Winkels & Webshops

Opgelicht bij woonsquere almere bij aankoop bankstel

Woonsquare zit nmm net een klein trapje hoger op de ladder dan seats & sofa's omdat ze aangesloten zijn bij de geschillencommissie wonen. dat is daarom uw laatste mogelijkheid om nog wat voor elkaar te krijgen. er komt dan een expert naar uw bank kijken.
er moet wel klachtengeld betaald worden, dat krijgt u terug als u de zaak wint. u heeft wel erg lang gewacht met hier raad vragen, 8 maanden met elkaar in de clinch liggen, na drie maanden heb je toch wel door dat je niets voor elkaar krijgt?

gelukkig mag je tegenwoordig nog binnen 1 jaar nadat u de klacht heeft gemeld bij de verkoper gebruik maken van de geschillencommissie wonen. of u zult winnen kan ik helaas niet inschatten. de vlekken lijkt me een moeilijk verhaal, maar kussens mogen niet zo snel doorzakken, bovendien heeft een expert van woonsquare gemeld dat deze kussen waardeloos zijn. wat u verder ook onderneemt richting woonsquare, doe het schriftelijk en verzoek altijd om een schriftelijk antwoord binnen een bepaalde termijn. dat kan per mail of per brief. een brief zou ik aangetekend versturen als ik u was.

klik https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/wonen/" target="_blank">hier voor de geschllencommissie wonen. lees goed de brochure door!