Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 26-07-2016 17:04:22
Huishouden & Energie

Havensteder bedrijf zonder service

Op de huurovereenkomst kunt u lezen waar u servicekosten voor betaalt. in het algemeen gezegd bij een flat voor schoonmaken algemene ruimten, verlichting algemene ruimten, tuinonderhoud en dergelijke. u betaalt geen servicekosten voor de wc, de badkamer of de keuken. 

ik begrijp niet zo goed wat er versleten kan zijn aan een wc en dat die er 40 jaar inzit, zegt natuurlijk helemaal niets. dat ding is van porcelein, gebeurt verder niets mee. dus als u zomaar een nieuwe wilt hebben, zult u die zelf moeten betalen. ik denk dat mijn ene wc pot zo'n 38 jaar is en er mankeert niets aan. en wat houden die kastjes in de keuken dan niet meer? huurverhogingen worden door de overheid voorgeschreven.  u bent dus niet op de hoogte van de regels