Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 27-07-2016 11:46:50
Geldzaken & Recht

Kpn voert in een jaarcontract maandbedrag aan

Hallo sylvia2773 , 


1. de aanbieder verhoogt de prijs omdat er een nieuwe regel of wet van de overheid is

moet uw aanbieder de algemene voorwaarden of prijzen veranderen door een nieuwe regel van de overheid of in de wet? dan is de wijziging niet de eigen keuze van de aanbieder. in dat geval kunt u uw abonnement niet opzeggen. een voorbeeld: de overheid verhoogt de btw. de aanbieder moet de btw aan u doorberekenen. u kunt dan niet opzeggen.


2. de aanbieder verhoogt de prijs omdat hij inflatiecorrectie toepast.

een inflatiecorrectie is een vast percentage waarmee uw aanbieder de prijs in een jaar mag verhogen. wil de aanbieder een inflatiecorrectie toepassen? dan moet hij dit wel in zijn algemene voorwaarden zetten. en hoe vaak en wanneer hij dat doet. staat dit duidelijk in de algemene voorwaarden van de aanbieder? dan kunt u niet om die reden opzeggen.

voor verdere informatie klik op de rode regel .

https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/contracten-voorwaarden/aanbieder-telefonie-internet-televisie-verandert-prijzen-of-algemene-voorwaarden" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/contracten-voorwaarden/aanbieder-telefonie-internet-televisie-verandert-prijzen-of-algemene-voorwaarden