Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harry25961 - 29-07-2016 22:15:30
Huishouden & Energie

Inspectie huurwoning.

Dat heeft te maken met een nieuw huur punten reken systeem.  hiermee word de maximale huur voor uw woning berekend. lees   https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurprijs-en-puntentelling/vraag-en-antwoord/maximale-huurprijs-zelfstandige-woning" target="_blank">dit  maar eens. het kan dus zo maar zijn dat u nu te veel huur betaald, echter dat kan pas worden nagarekend als alls gegevens up to date zijn.  heb ook van mijn woningbouw vereniging gehoord dat iedere verhuurder alle gegevens die van belang zijn voor het berekenen van de huur compleet willen hebben.
pas dan kan worden nagerekend of u niet te veel huur betaald.  en zoals te lezen in die link, hiervoor is ook het energie label van belang.