Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

H.
H.Westerhuis - 20-08-2016 13:12:53
Garantie & Verzekeringen

Problemen met ardanta uitvaartverzekering in natura.

Er zijn prille nieuwe ontwikkelingen.
heb dit probleem ook op het forum van tros radar geplaatst.

via deze forum een reactie gehad van ardanta om eventueel telefonisch contact op te nemen voor verder toelichting.
heb op deze forum bericht aan ardanta dat dit zinloos is omdat ik het al meerder keren geprobeerd zonder enige vorm van toe nadering van hun kant.

ardanta heeft nu mijn reactie op de gang van zaken opgenomen als een klacht met een verzoek om de polis nummers per mail op te sturen en dan zou een klachtencoordinator de zaak bekijken en uiterlijk 2 september ofwel per mail of telefonisch contact opnemen.

er zijn dus ontwikkelingen alleen jammer dat er nog zo weinig mensen gereageerd hebben terwijl ik er van overtuigd ben dat er nog veel meer polissen zijn als die van mij die op het moment dat het aan de orde is verkeerd door ardanta geinterpenteerd worden met alle negatieve gevolgen voor de nabestaanden.