Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 20-08-2016 17:55:26
Huishouden & Energie

Houtrook chroom-6

Beste @keesl.

voor de dèrde keer de aanbeveling om contact op te nemen met de ggd die i.s.m. het rivm kennis genoeg in huis heeft en er géén moeite mee heeft om de toxiciteit van houtrook, zèlfs zónder verf, beits enz. van het openbaar verbranden van hout te kunnen aantonen.

'den haag' heeft een rapport laten opstellen, waaruit zou blijken, dat de cijfers wel meevallen. dat klopt met de volle 100% wanneer je in een buurt gaat meten waar alleen maar flats zonder open-haarden staan.

ik heb u de raad gegeven na te volgen hoe je dit bij de gemeente alkmaar aanhangig kunt maken, óók al beweren die niet over meetapparatuur te beschikken. lees uw eerst topic op v&b nog maar eens aandachtig door.

zucht....!!