Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 22-08-2016 12:50:50
Garantie & Verzekeringen

Verhoging wa autoverzekering met 40%

Apropos independer als onafhankelijke vergelijkingssite.....

independer is een dochter van de grote verzekeraar achmea en dat heeft bij de overname ooit tot véél discussies gevoerd vanwegen de beloofde onafhankelijkheid. nu, jaren later, is het de andere verzekeraars niet één keer gelukt om de eerlijkheid bij vergelijkingen ook maar te kunnen aantwijfelen en ik heb mijn scepcis ad acta gelegd. met de wetenschap, dat ook maar één klein foutje independer kan vernietigen, denk ik, dat independer/achmea géén voordelen kan/zal halen via een achterdeurtje of gekleurd advies t.b.v. één van de bij achmea behorende verzekeraars. mijn aangegeven favorieten in de top drie behoorden overigens alle drie niet tot het achmea-concern!

dat achmea nu over een schat aan altijd actuele informatie beschikt door independer en ervaringen te hebben overgenomen zal wel de werkelijke reden geweest zijn independer 'tot zich te nemen'. independer niet als achmea-geldmachine, maar als kostengunstige organisatie voor uitgebreid marktonderzoek.