Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 23-08-2016 12:04:19
Geldzaken & Recht

Huurstunt

Wilt u zich uitschrijven van uw premium account? wanneer u bent uitgeschreven van uw premium account is de machtiging die u heeft afgegeven aan huurstunt ontkracht. na de datum van de uitschrijving heeft u niet meer te maken met nieuwe betalingen.

de onderstaande stappen helpen u op weg om zeker te zijn van een succesvolle uitschrijving van uw account. let op: het doorgeven van een opzegging per e-mail is niet mogelijk.

stap 1: log in op de website van huurstunt via deze link: https://huurstunt.nl/. gebruik hiervoor het e-mailadres waarop u zich heeft geregistreerd voor een premium account. ga naar de knop "betalingen".
stap 2: klik vervolgens op "uitschrijven". ga nu naar de inbox van uw e-mail.
stap 3: u heeft een e-mail ontvangen van huurstunt. in deze e-mail vindt u een link. klik op deze link om uw uitschrijving definitief te maken.
stap 4: u ontvangt opnieuw een e-mail ter bevestiging van uw uitschrijving. hiermee hoeft u niets te doen.

heeft u geen toegang tot het internet of ervaart u moeilijkheden met het opzeggen via de website van huurstunt.nl? zorg dan voor een schriftelijke uitschrijving van uw premium account. stuur een (aangetekende) brief naar:


huurstunt.nl
postbus 9513
9703 lm groningen


vergeet hierbij niet om uw klantgegevens door te geven, zoals het debiteurennummer (te vinden op de afschrijving van uw bankrekening), uw naam en adres.
(https://www.huurstunt.nl/klantenservice" target="_blank">bron)