Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terence101 - 23-08-2016 13:19:47
Geldzaken & Recht

Politie boort slot open, wie betaalt voor de schade?

Bedankt voor jullie snelle reacties, echter hebben zij zeer zeker alle nummers tot hun beschikking dat is gewoon algemeen bekend.
tevens wil ik duidelijk maken dat ik het zeker goed vind dat mijn buren dat hebben gemeld, het ergste kon natuurlijk gebeurd zijn met mij.

toch wil ik duidelijk maken over het geval van 'politie weer zo traag en bureaucratisch handelt' nogal frapant vind, op het moment dat de politie moet uitrukken en een slotenbreker moet bellen zijn we weer uren verder. terwijl 1 simpel telefoontje 5seconden duurt, ik mag toch hopen dat u het daarmee eens bent?

u moet nu wel beseffen dat de politie hier tijd verliest en nog eens kosten maakt (op een zeurpieterige manier  gezegd 'belastinggeld' opmaakt).

"eerder terug gekomen? ;-
raar verhaal. politie boort echt niet zomaar een slot open als er wat vliegen zijn.
en welke maatregelen zijn er daarna dan genomen? deur zonder slot? dat is inbrekers uitnodigen."

hierop in te haken, de reden was door de politie zelf bevestigd bij aankomst bij het politiebureau. ze hebben meerdere malen geklopt, kregen geen gehoor omdat ik natuurlijk op vakantie was, zij vreesde dus dat er wellicht een lijk zou liggen. zij hebben vervolgens 2 slotjes aan de deur gemonteerd en een briefje op de deur geplakt.

bedankt iig voor deze reacties, maar nog steeds is de vraag wie voor de kosten moet opdraaien niet beantwoord.