Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 24-08-2016 15:38:59
Geldzaken & Recht

Politie boort slot open, wie betaalt voor de schade?

De politie heeft beschikking over telefoonnummers, echter deze zijn niet altijd up to date. in uw ogen zou de politie dus eerst u op uw huisadres moeten bellen waar geen gehoor is. daarna moet gezocht en gebeld worden naar uw mobiele telefoonnummer in de hoop dat u ook opneemt (evt tijdverschil), als dat niet lukt moet de verhuurmaatschappij gezocht worden waarna bij de verhuurmaatschappij uw telefoonnummer opgezocht moet worden. ondertussen kan ook nog uw familie opgespoord worden die vervolgens een verontrustend telefoontje krijgt dat er iets loos kan zijn bij u thuis. iedereen in paniek en ondertussen zijn we weer een dag verder. ondertussen stapelen de vliegen zich op, of ligt er iemand zwaar gewond op de grond.
uiteraard wilt u ook dit antwoord niet lezen aangezien u vindt dat de politie niet juist gehandeld heeft. er zijn protocollen voor en wees blij dat ze netjes het slot uitgeboord hebben. voor hetzelfde geld beuken ze de deur in.

wat u als eerste kunt doen is informeren bij de politie. deze zaken komen vaker voor en ongetwijfeld zou de politie hiervoor verzekerd zijn, of kunt u het opgeven, samen met of het proces verbaal, danwel een verslag van deze melding, aan uw eigen verzekering.
u komt nu direct hier aan met vragen en de klachten over de politie, maar nergens lees ik dat u daarmee al contact gehad heeft. probeer dat eens eerst.