Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 24-08-2016 15:50:54
Geldzaken & Recht

Kvk persoonsgegevens zijn niet beveiligd? nuon verkoper aan de deur met mijn gegevens!

Verwerken van persoonsgegevens
gebruik van onze diensten

wanneer u zich aanmeldt voor de diensten van de kamer van koophandel, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. deze gegevens worden opgeslagen in het klantensysteem van de kamer van koophandel en gebruikt om onze diensten aan u te kunnen leveren.


uw persoonsgegevens kunnen ook door de kamer van koophandel worden gebruikt om u te informeren over kvk-producten en -diensten. uw e-mailadres zal slechts voor dit doel gebruikt worden als u ons daarvoor vooraf toestemming hebt gegeven. u kunt het ontvangen van kvk-mailings te allen tijde stopzetten via de in de betreffende mailing aangegeven methode.


uw persoonsgegevens worden in beginsel alleen gebruikt door de kamer van koophandel. wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen u en de kamer van koophandel.


u heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, te veranderen, of te verwijderen. in dat geval kunt u https://www.kvk.nl/contact/" target="_blank">contact met ons opnemen. indien u op enig moment geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie per email, dan kunt u zich te allen tijde afmelden middels de link onderaan de betreffende email.
(https://www.kvk.nl/privacy/" target="_blank">bron)

aangezien u geen toestemming gegeven heeft .... klacht indienen en vragen hoe dit heeft kunnen gebeuren.




klacht melden

onze dienstverlening is gebaseerd op onze missie: het leven van ondernemers makkelijker maken met zinvolle informatie. zinvolle informatie betekent op het juiste moment, objectief, altijd toegankelijk, op maat en naar behoefte.


bent u niet tevreden over onze dienstverlening? meld uw klacht aan ons en we gaan er meteen mee aan de slag.


https://www.kvk.nl/contact/een-klacht-indienen/" target="_blank">meld uw klacht