Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 24-08-2016 19:28:35
Geldzaken & Recht

Kvk persoonsgegevens zijn niet beveiligd? nuon verkoper aan de deur met mijn gegevens!

Terwijl ik dit lees staat er ook een zo'n grappemaker bij mij voor de deur. dit omdat we inderdaad op het huisadres ook een vereniging ingeschreven hebben staan. al een keer eerder een dergelijk persoon aan de deur gehad en het verhaal klonk uiteraard te mooi om waar te zijn en op dit forum blijkt dat al meer mensen het schip zijn ingegaan.
elk mogelijke voordeel verdwijnt omdat je als zakelijke klant behoorlijk wat minder rechten hebt als particuliere klant.

het grappige aan deze vasthoudendende klant is dat ik 3x moest vragen wat hij nu eigenlijke wilde komen doen. hij begon eerst met een verhaal  over controle van gegevens van de kvk. dat doet de kvk zowiezo nooit aan de deur.
pas bij de derde vraag begon hij iets te babbelen over een energie contract en de enorme korting die de vereniging zou kunnen krijgen als we zouden overgaan op....
moest hem zeer indringend meermalen verzoeken om het gesprek (gelukkig over de intercom) te beeindigen en weg te gaan. hem meegegeven dat de gebruikte handelswijze op het frauduleuze af is en dat internet vol staat met verhalen slachtoffers.
hij vond natuurlijk dat hij zich netjes aan de wet hield.