Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 26-08-2016 12:23:31
Geldzaken & Recht

Politie boort slot open, wie betaalt voor de schade?

Voor het binnengaan van een woning behoort in ieder geval toestemming te zijn van de ovj of de rc. dat kunt u zowiezo even navragen. als u de politie officieel verantwoordelijk stelt voor de schade en er komt voor u geen bevredigend antwoord, kunt u als laatste nog een officiele klacht indienen. uiteraard moet u hiervoor wel aangifte gedaan hebben. een formulier hiervoor vind u digitaal op politie.nl

iedereen die beweert dat 'de politie toch gewoon haar werk deed' wil ik nog wel even meegeven, dat hulpdiensten in het algemeen, dus ook bv de brandweer ook onnodig soms heel veel schade veroorzaken. dat niet iedereen daar iets van meekrijgt, wil nog niet zeggen dat het niet gebeurt. zoals bij alle diensten zijn ook er hier mensen die menen doordat zij een pak aanhebben, zij ook meer macht hebben en dat als een vrijbrief beschouwen.

laatst nog een gevalletje gehoord, waarbij bij een (kleine) brand hier in de haven de brandweer excessief veel schade maakte aan heel dure hekwerken, terwijl dat absoluut niet nodig was, omdat er 5 m verder een goede doorgang was. maar ja, je loopt nu eenmaal met die knipschaar in de hand en jij hoeft dat hek niet te vervangen.