Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 26-08-2016 12:36:43
Geldzaken & Recht

Huis erven van alleenstaande die we verzorgen

Maar juist die extreme gevallen, met eventueel moord en doodslag komen in de media. alle andere gevallen van dankbare "oudjes" die langzaam uitgekleed worden, halen de pers meestal niet.

u wordt niet vergeleken met die gevallen, u wordt er voor gewaarschuwd. 

persoonlijk zou ik mij van reacties van mensen die mij niet goed kennen, helemaal niets aantrekken als ik mijn handelen juist acht. 

zoals ik al eerder schreef mag die dame dus wel een legaat opnemen in haar testament uit dankbaarheid voor uw vrouw en of u. zou ze 50 huizen hebben, dan zou het zelfs nog wel dat oude huisje mogen zijn. maar zo welvarend zal ze niet zijn.

maar u vroeg naar mogelijkheden om onder die wettelijke regelingen uit te komen en die zijn er officieel dus niet, als uw vrouw daar beroepsmatig blijft werken. heel eenvoudig.