Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 28-08-2016 07:15:35
Elektronica & TV

Apps gebruiken op een smart tv

Ik heb ook een samsung smarttv en de nos-app werkt uitstekend. tijdens de olympische spelen veelvuldig gebruik gemaakt van het multi-scherm: links npo1 televisie, rechts een andere sport via de app.
ik vind het wel opmerkelijk dat u dagelijks updates voor uw tv krijgt. daar lijkt echt iets mis te gaan, want ik krijg er hooguit drie per jaar. wellicht dat de updates niet goed geïnstalleerd worden?
dat het aan de nos ligt, lijkt me sterk. dan zou iedereen er last van moeten hebben. eerder ligt het aan de verbinding van uw tv met het internet. gebruikt u daarvoor een kabel, of wifi? het kan voorkomen dat een wifi-signaal niet stabiel genoeg is, of dat er veelvuldig van kanaal gewisseld wordt. dat zorgt voor instabiel beeld en/of haperende apps. gebruikt u nu wifi, dan kunt u het eens proberen om de tv via een kabel op internet aan te sluiten.