Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 30-08-2016 13:58:48
Huishouden & Energie

Hoe dien ik een kacht in tegen oxio

Ik vrees als ik uw verhaal zo lees, dat u op een te laag maandbedrag bent gaan zitten. u geeft zelf al aan dat u er al een tientje bovenop heeft gedaan, dus ergens zag u die bui al hangen.

overigens is liander een net bedrijf. als die meter echt niet klopt en zij constateren dat ook, dan gaan ze u niet voor de gek houden en u mededelen dat er niets aan de hand is met de meter.

verder klopt het niet wat u zegt dat de slager zijn eigen vlees keurt want u mag van liander een andere organisatie dit laten doen. dus u zeurt.

in de meeste gevallen controleert liander de meter. wilt u dat niet, dan kan liander uw meter door een onafhankelijke organisatie laten ijken. we nemen uw meter dan af en sturen deze door.

klik https://www.liander.nl/consument/meters/hoog-verbruik/metercontrole" target="_blank">hier