Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 30-08-2016 21:59:49
Huishouden & Energie

Hoe dien ik een kacht in tegen oxio

De woningbouwvereniging heeft hiermee helemaal niets van doen en ook tom in de buurt niet. 

als u nu eens begint met elke week uw meterstanden op te schrijven en dat een tijdje volhoudt, dan krijgt u een veel beter inzicht in uw verbruik. en 1133 kw verbruik met ook nog pleegkinderen kan haast niet, dus blijkbaar hebt u de vorige keer de stand niet goed doorgegeven. en als u deze keer de stand wel juist hebt, is het grote verschil daaraan te wijten.

u schrijft hier wel een heleboel woorden neer over wat u allemaal niet wilt, maar daar schiet u helemaal niets mee op. u kunt dus die € 380 in uw zak houden, want het raadsel is hiermee opgelost.

en van elke week de meterstand opschrijven krijgt u heus geen stress. doe dat in een schriftje, dan hoeft tom ook niets te archiveren.