Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mj
mjaborgart - 02-09-2016 21:09:26
Huishouden & Energie

Hoe dien ik een kacht in tegen oxio

- 1133 kwu was het eerste volledige jaar dat ik een 1 persoonshuishouden had, voor mij dus een aanduiding wat ik voortaan mocht verwachten. (stond hierboven ook al tiger).
- mn laatste pleegzoon is 3 jr langer gebleven en was het jongste, en toen hij met 21 jr zelfstandig ging wonen, dook mn energierekening € 1100,-- naar beneden.
- quote: " en iedereen die zijn meter wil laten ijken doet dat op basis van ongelijk." .... ? .... netwerkbeheerders staan boven en onder de wet? ik vraag me af of dit juridisch wel zuiver is! als je een auto leased wordt er ook niet gezeurd als het ding opeens teveel gaat slurpen, en wordt nagekeken zonder dat daar enige kosten aan verbonden zijn.

dank voor de link wilhelmina. zal het die kant op eens gaan onderzoeken. op deze site ben ik geen gelijkende situatie tegengekomen.

niet vandaag, want mn gevoel van rechtvaardigheid maakt dat ik elke keer tot minimaal 10 moet tellen voor ik een antwoord formuleer, en het is de toon die de muziek maakt, waarbij een enkele beantwoorder hier, behoorlijk aanvallend / off-tune zingt.