Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 04-09-2016 13:25:48
Huishouden & Energie

Behandeling medion

door paisa 4 sep. 2016 om 13:00



hallo  gekocht via internet bij medion , pannerden. het was de tweede friteuse aangezien de eerste na 3 keer niet functioneerde en werd vervangen ,zodoende was ik niet zo nieuwsgierig om gelijk in de doos te kijken , en pas na 15 dagen de friteuse uitpakte . de onderkant van de friteuse is van plastic en 2 hoeken waren kapot ,en 1 pootje afgebroken . de verpakking was onbeschadigd .  2x medion  gemaild, maar 2x afgewezen .


als ik het goed begrijp heeft u een frituese gekocht, die was niet goed en toen heeft u een vervanger gekregen waar ook weer wat aan mankeerde.  het gaat er nu natuurlijk om aannemelijk te maken dat de beschadigingen niet door u zijn gemaakt, maar dat het product zo is gearriveerd. de argumentatie klopt niet, dat u binnen 48 uur een melding moet maken van het gebrek, dat is nergens op gebaseerd en heeft geen enkele juridische status. wat wel zal tellen is of het duidelijk een fabrieksfout/vervoerdersfout is of dat u er bijv. wat al te ruw mee bent omgesprongen. als dit gebrek binnen 6 maanden na levering is opgetreden, dan is het aan medion om te bewijzen/aannemelijk te maken dat u hem verkeerd heeft behandeld.

omdat medion nergens bij is aangesloten is het het beste om een 'open' communicatie aan te gaan. dit kan via klacht.nl en via de klachtenkompas.nl probeer in uw verhaal duidelijk te maken hoe het is gegaan met het uitpakken. bijv. dat u hem heel voorzichtig heeft uitgepakt en hoe de schade er precies uitziet.