Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 07-09-2016 09:38:13
Winkels & Webshops

Wish

"4. terugbetalingen van contante betalingen worden uitgegeven in de vorm van geschenkbonnen.
5. in het geval er een wish kadobon is gebruikt bij een bestelling en die bestelling wordt om welke reden dan ook terugbetaald, dan wordt de kadobon die in de bestelling is gebruikt niet terugbetaald.
6. op dit moment kan wish onbetaalde bedragen niet terugbetalen, terugstorten of dekken, en is wish op geen enkele ander wijze verantwoordelijk hiervoor. hierbij zijn inbegrepen douanekosten, btw en verzendkosten die in rekening gebracht kunnen worden tijdens het retourneringsproces."

moet u die zinnen eens goed lezen. contant = (letterlijk) geld in de handen.
wat een goedkope vertaling van dit 'bedrijfje'. zij weten zelf niet eens waarover zij 'praten'... eh, schrijven. wat een onzin schrijven zij.

en nee, nooit bij dit bedrijfje wat besteld. ik bestel alleen bij bedrijven die ik vertrouw. en bedrijfjes waarbij ik eerst moet inloggen, op wat voor een wijze dan ook, vertrouw ik per definitie niet. die hebben dan wat te verbergen. daarbij willen ze dus eerst (!) uw gegevens hebben en dan mag men pas kijken op die site.

mijn advies: niet aan beginnen, zoek een betrouwbaar bedrijf.