Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Mat Matheij - 18-09-2016 15:26:28
Garantie & Verzekeringen

Garantie seiko sucks!

U omschrijft meerdere problemen. allereerst het probleem met de waterdichtheid.

of 10 bar overeenkomt met 100 meter zou moeten worden opgezocht in enige garantievoorwaarden behorende bij dit type horloge.

daarna breekt een onderdeel af. ik ben er zelf voorstander van garanties te claimen bij de importeur. voorts kan elk horloge (mechanisch) achterlopen.

een digitaal horloge kan worden bijgesteld met enige atoomklok in germany. de ns werkt daar niet mee. elke klok is verbonden met hun centrale systeem. u bent niet geweest bij uw feitelijke leverancier -zo blijkt- had u wel moeten doen. in het 'zonnige zuiden' gaat men anders om met clienten. die willen zij behouden. had u met een kruidvat of ah ticket misschien veel geld kunnen besparen. en hoewel een oud merk is het citizen.