Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 18-09-2016 17:13:06
Geldzaken & Recht

Balkon afvoer

Het zal best gereglementeerd zijn voor grotere en naar buiten liggende open balkons, dat een minimale hoeveelheid te verwachten regenwater door een regenpijp moet kunnen worden afgevoerd, vooral voor de bovenste verdieping wanneer er geen beschuttend balkon meer boven is. alleen is de volgende vraag hoe klein mag een balkon zijn om het water alleen met een spuwer (pijpje) te mogen lozen en hoeveel nóg kleiner om helemaal geen voorzieningen te hoeven treffen. met de vve bespreken of omdat de bouwvergunning door uw gemeente is afgegeven, daar eens navragen wat wettelijk van toepassing is en evtl. laten verbeteren.

bovendien lijkt het me het begin van nog meer ellende wanneer er vorstschade gaat optreden door bevriezing en wordt het balkon snel onaanzienlijk door waterkringen en/of vuil.